Stahuji

Pojištění v Rusku pod dvěma značkami
    27/09/2013

Stáhnout soubor PDF

Skupina PPF bude na ruském trhu rozvíjet své pojišťovací aktivity pod značkami Home Credit Insurance a PPF Life Insurance. Home Credit Insurance, která je součástí skupiny Home Credit, se zaměří na produkty neživotního pojištění a PPF Life Insurance na svůj dosavadní profilový segment, životní pojištění. Rusko je pro skupinu PPF strategickým trhem.

PPF Life Insurance pokračuje ve svých aktivitách v segmentu životního pojištění, které zahrnuje investiční (kapitálové) životní pojištění, penzijní životní pojištění, pojištění pro případ nehody a nemoci. Skupina PPF má velké zkušenosti v tomto segmentu: první smlouvu na životní pojištění v Rusku uzavřela už v roce 2002.

Home Credit Insurance, přejmenovaná z původního PPF General Insurance, bude poskytovat pojišťovací služby v distribuční síti banky Home Credit. Kromě pojištění žadatelů o úvěr bude Home Credit Insurance rozvíjet vlastní produkty v oblasti neživotního pojištění, včetně inovačních, například v oblasti pojištění majetku. Rozvinutá infrastruktura HCFB přispěje k tomu, že tyto produkty budou maximálně dostupné pro klienty.

Všechny smlouvy, dříve uzavřené pojišťovnami, zůstávají v platnosti a všechny závazky vůči klientům budou v plné výši splněny.

Souhlasím