Stahuji

PPF Group N.V. oznamuje své auditované konsolidované finanční výsledky k 30. 6. 2018 podle IFRS
    06/11/2018

Stáhnout soubor PDF

Celkový objem aktiv skupiny PPF dosáhl v polovině letošního roku téměř 38 miliard eur, čistý zisk činil 220 milionů eur.

Hlavní ukazatele

• Skupina PPF vygenerovala za první pololetí roku 2018 čistý zisk ve výši 220 milionů eur (k 30. 6. 2017 dosáhl čistý zisk 293 milionů eur).
    • Celková aktiva Skupiny ke konci pololetí činila 37,9 miliardy eur (38,2 k 31. 12. 2017).
    • K 30. 6. 2018 dosáhl vlastní kapitál připadající na akcionáře stejné výše jako na konci roku 2017, tedy 6,9 miliardy eur.

Aktuální finanční výkazy jsou k dispozici na webových stránkách Skupiny na adrese: www.ppf.eu/cs/financni-vykazy

Souhlasím