Stahuji

Gary Mazzotti posílil skupinu PPF
    12/09/2008

S účinností od 10. září 2008 nastoupil Gary Mazzotti (46) na pozici Senior Investment Officer do společnosti PPF a.s. Jeho zodpovědností bude především vyhledávání a realizace nových investičních příležitostí na trzích střední a východní Evropy s cílem rozšířit portfolio skupiny PPF.

Gary Mazzotti vystudoval University of Reading a má více než 25leté zkušenosti z oblasti financí, řízení pracovního kapitálu, fúzí a akvizic a operativního řízení. Gary přichází ze skupiny Energy 21, kde působil jako generální ředitel. Předtím pracoval na vedoucích manažerských pozicích ve skupině AAA Auto, Virgin Group a Greyhound Corporation.

Poznámka pro editory:
    Mezinárodní finanční skupina PPF se zaměřuje především na spotřebitelské financování a retailové bankovnictví pod značkou Home Credit. Skupina dále aktivně vyhledává investiční příležitosti a realizuje strategické investice na rostoucích trzích střední a východní Evropy a Asie. Prostřednictvím podílu v Generali PPF Holdingu je skupina PPF účastníkem trhu pojišťovnictví ve střední a východní Evropě. Za 17 let své existence se skupina PPF stala jedním z předních mezinárodních finančních investorů s hodnotou spravovaných aktiv převyšující 268 mld. korun. Skupina PPF má svoji korporátní vlastnickou a řídicí strukturu umístěnou v Nizozemsku. Klíčovou holdingovou společností skupiny PPF, na jejíž úrovni jsou přijímána strategická rozhodnutí týkající se činnosti celé skupiny, je společnost PPF Group N.V. se sídlem v Amsterdamu.

Kontakt pro další informace:

Alexej Bechtin
    Tiskový mluvčí PPF