Stahuji

Největší nájemci se nastěhovali do kancelářského parku Comcity v Moskvě
    14/03/2016

Několik divizí jednoho z největších evropských telekomunikačních operátorů, PAO Rostelekom, dovršilo v těchto dnech stěhování do kancelářského parku třídy A Comcity v lokalitě Nová Moskva. Nové prostorné kanceláře vybudované s využitím nejmodernějších inovačních technologií přivítaly tisíce zaměstnanců centrální tzv. makroregionální pobočky Rostelekomu a několika dceřiných společnosti operátora. Zhotovitelem dokončovacích prací a vnitřního vybavení těchto kanceláří je společnost RD Construction.

Dovršilo se tak stěhování do nových prostor všech největších nájemců první fáze (Alpha) kancelářského parku Comcity. Již v roce 2015 se sem nastěhovaly firmy skupiny Systematika, skupiny Asteros a ruská filiálka Oracle, což jsou rovněž společnosti působící v odvětví IT a telekomunikací.

Unikátní pro ruský trh koncepce Comcity coby "města ve městě" nabízí nájemcům nejen prvotřídní kanceláře a velké parkoviště, ale také rozsáhlé obchodní prostory, které poskytují veškeré zázemí pro práci a volný čas v tomto "městě". V obchodní galerii v suterénu Comcity se přitom stále otevírají další restaurace, kavárny a obchody. Zaměstnancům firem sídlících v Comcity a také návštěvníkům centra jsou nově k dispozici kantýna CAFETERA, kavárny Starhit a Louis Charden, občerstvení Pasta Deli a supermarket populární ruské maloobchodní sítě Pjatjoročka. Celková plocha těchto komerčních prostor dnes činí více než 2000 čtverečních metrů.

"Comcity zažívá stále dynamičtější rozvoj a žije svůj plnohodnotný život. Denně sem přijíždí pracovat více než 7000 zaměstnanců ruských a mezinárodních firem. Jsme schopni jim nabídnout vše pro pohodu v práci i pro kvalitní trávení volného času, stejně jako v normálním městě", říká Nikola Obajdin, ředitel pro pronájem kancelářských nemovitostí PPF Real Estate Russia.

Souhlasím