Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

Strategický krok PPF v oblasti mýta a řešení pro dopravu

CzechToll

4/3/2022 | 1 minuta čtení

Stáhnout jako PDF
Kopírovat odkaz
Skupina PPF oznámila záměr konsolidovat čtyři technologické společnosti z České republiky a Slovenska pod jednu silnou značku. Nově vzniklý ITIS Holding se stane stoprocentním vlastníkem provozovatelů elektronických mýtných systémů CzechToll a SkyToll, technologické společnosti TollNet a dodavatele platebních řešení pro dopravce, PaySystem.

„Ve svých oborech mají všechny společnosti v novém holdingu skvělé reference a rozsáhlé zkušenosti. Skupina PPF jim dává zázemí silného partnera, díky kterému mohou společně urychlit růst jak organickou cestou, tak i cílenými akvizicemi,“ uvedl Robert Ševela, investiční ředitel skupiny PPF.

Spojení expertního zázemí těchto firem přispěje k úspěšnému vývoji nové generace mýtného systému a řady dalších projektů a služeb v oblasti řízení dopravy, s ohledem na environmentální aspekty.

„ITIS Holding integruje pod jednu střechu široké portfolio technologií, služeb a referencí z úspěšných projektů,“ říká Matej Okáli, CEO nové firmy.

Více informací naleznete zde

Sdílet na sociálních sítích