Stahuji

Antiarose Ltd. oznamuje záměr odvolat dobrovolnou nabídku převzetí společnosti Zentiva N.V.
    22/07/2008

Skupina PPF se nehodlá zapojit do “nabídkové války” se Sanofi-Aventis o převzetí Zentivy

Anthiarose Limited, 100% dceřiná společnost PPF Group N. V., oznamuje svůj záměr odvolat v souladu se zněním Nabídkového dokumentu schváleného ČNB dobrovolnou nabídku převzetí určenou všem držitelům akcií i globálních depozitních akcií společnosti Zentiva N. V., která byla zveřejněna dne 17. 6. 2008.

Příčiny našeho kroku lze nalézt v důvodných pochybnostech o reálné hodnotě společnosti a také v nedávných postojích managementu Zentivy.

O záměru odvolat nabídku převzetí informovala Anthiarose Ltd. podle zákona Českou národní banku. Odvolání nabídky bude oficiálně zveřejněno v souladu se zákonem.

Poznámka pro editory:
    Mezinárodní finanční skupina PPF se zaměřuje především na spotřebitelské financování a retailové bankovnictví pod značkou Home Credit. Skupina dále aktivně vyhledává investiční příležitosti a realizuje strategické investice na rostoucích trzích střední a východní Evropy a Asie. Prostřednictvím podílu v Generali PPF Holdingu je skupina PPF účastníkem trhu pojišťovnictví ve střední a východní Evropě. Za 17 let své existence se skupina PPF stala jedním z předních mezinárodních finančních investorů s hodnotou spravovaných aktiv převyšující 268 mld. korun. Skupina PPF má svoji korporátní vlastnickou a řídicí strukturu umístěnou v Nizozemsku. Klíčovou holdingovou společností skupiny PPF, na jejíž úrovni jsou přijímána strategická rozhodnutí týkající se činnosti celé skupiny, je společnost PPF Group N.V. se sídlem v Amsterdamu.

Kontakt pro další informace:
    Jiří Hájek
    Ředitel marketingu a komunikace PPF