Stahuji

Oznámení k výsledkům dobrovolné nabídky na koupi akcií
    13/08/2015

Stáhnout soubor PDF

Skupina PPF v souvislosti s vypořádáním svého dobrovolného veřejného návrhu na koupi akcií O2 oznamuje, že k dnešnímu dni vlastní 84,91 % společnosti O2 Czech Republic a.s. (O2). PPF potvrzuje své dříve oznámené záměry neusilovat o získání 90% většiny umožňující tzv. vytěsnění a nadále podporovat udržení akcií O2 na veřejných trzích.

V rámci dobrovolného veřejného návrhu na koupi akcií společnosti Česká telekomunikační infrastruktura a.s. (CETIN) dosáhla PPF hranice 90 % nezbytné pro realizaci práva nuceného přechodu vlastnictví k akciím CETIN (vytěsnění/ squeeze-out). Skupina PPF bude nadále zvažovat realizaci vytěsnění, nicméně s ohledem na transakční a finanční náročnost tohoto procesu o tomto kroku zatím rozhodnuto nebylo a nelze tak sdělit, zda a případně kdy se tak stane.

Souhlasím