Stahuji

Oznámení k přechodu vlastnického práva k akciím CETIN
    12/01/2016

Stáhnout soubor PDF

V souladu se zveřejněným harmonogramem došlo 11. ledna 2016 k přechodu vlastnického práva ke všem akciím společnosti Česká telekomunikační infrastruktura a.s. (CETIN) minoritních akcionářů na hlavního akcionáře, společnost PPF A4 B.V. Skupina PPF se tak stává 100% vlastníkem CETIN.

Výplata protiplnění akcionářům určená valnou hromadou z 3. prosince 2015 ve výši 172,40 Kč na akcii bude uskutečněna do 10. února 2016. Hlavní akcionář poskytne určené protiplnění na své náklady prostřednictvím společnosti PPF banka a.s., u které jsou složeny peněžní prostředky v nezbytné výši. Ta bude protiplnění vyplácet akcionářům primárně na jejich bankovní účty, případně zasláním poštovní poukázky (to vše na adresy, resp. čísla bankovních účtů, které má k dispozici). Podrobnosti k postupu při výplatě protiplnění jsou zveřejněny na stránce www.ppfa4.eu nebo je zájemci získají na informační lince, telefon: 800 100 022, email: info@akciecetin.cz.

Souhlasím, již toto upozornění nezobrazovat.