Stahuji

PPF zahájila dobrovolný odkup akcií společností O2 a CETIN
    15/06/2015

Stáhnout soubor PDF

Skupina PPF dnes uveřejnila dobrovolnou veřejnou nabídku společnosti PPF A4 B.V. k odkupu akcií O2 a CETIN. Na webu www.vykupO2.cz publikovala pro akcionáře O2 a CETIN Nabídkové dokumenty a další podrobnosti k tomu, jak postupovat při prodeji akcií. Lhůta pro akceptování nabídky od akcionářů končí 13. 7. 2015. Realizací výkupu akcií byla pověřena společnost PPF banka.

Společnost PPF A4 B.V. nabídla všem akcionářům obou společností (O2 a CETIN) odkup jejich akcií za následující ceny:

• za jednu akcii O2 Czech Republic a.s. (O2): 78 Kč
    • za jednu akcii Česká telekomunikační infrastruktura a.s. (CETIN): 176 Kč.

Celkem tedy nabízí za obě akcie 254 Kč, což v součtu dává cenu, která o více než 76 Kč převyšuje cenu jedné akcie O2 na Burze cenných papírů před účinností rozdělení společnosti O2, tj. k datu 27. 5. 2015.

Akcionáři O2 a CETIN (kteří byli držiteli akcí ke dni 3. 6. 2015) obdrží po 15. 6. 2015 poštou písemný návrh na dobrovolný odkup akcií. V případě nejasností se mohou akcionáři v pracovních dnech mezi 8.00 – 16.00 hod. obracet telefonicky na čísla 723 903 317, 721 427 394 nebo 720 346 427, kde jim vyškolení operátoři poradí jak postupovat. Své dotazy mohou zaslat také e-mailem na adresu info@vykupO2.cz. Rovněž na webové stránce www.vykupO2.cz je akcionářům k dispozici podrobný popis, jak nabídnout akcie k prodeji.

Souhlasím