Stahuji

Uveřejnění dokumentů k dobrovolné nabídce převzetí společnosti Zentiva N.V.
    17/06/2008

Anthiarose Limited, 100% dceřiná společnost PPF Group N.V., oznamuje, že v návaznosti na přezkoumání návrhu nabídkového dokumentu Českou národní bankou a v souladu se zákonem č. 104/2008 Sb. o nabídkách převzetí v platném znění, uveřejňuje dnes dobrovolnou nabídku převzetí určenou všem držitelům akcií i globálních depozitních akcií společnosti Zentiva N.V. Nabídkový dokument je uveřejněn v celostátně distribuovaném deníku Hospodářské noviny (v českém jazyce) a také česky i anglicky na internetových stránkách www.ppfgroup.nl/anthiarose, kde jsou rovněž k dispozici všechny nezbytné informace, formuláře a vzory jejich vyplnění. Případné dotazy týkající se procesu akceptace nabídky je možno směřovat na společnost PPF banka, tel. č. +420 221 611 237 nebo +420 221 611 240. PPF banka a.s. je pověřena k jejich vyřízení.

Poznámka pro editory :
    Mezinárodní finanční skupina PPF se zaměřuje především na spotřebitelské financování a retailové bankovnictví pod značkou Home Credit. Skupina dále aktivně vyhledává investiční příležitosti a realizuje strategické investice na rostoucích trzích střední a východní Evropy a Asie. Prostřednictvím podílu v Generali PPF Holdingu je skupina PPF účastníkem trhu pojišťovnictví ve střední a východní Evropě. Za 17 let své existence se skupina PPF stala jedním z předních mezinárodních finančních investorů s hodnotou spravovaných aktiv převyšující 268 mld. korun. Skupina PPF má svoji korporátní vlastnickou a řídicí strukturu umístěnou v Nizozemsku. Klíčovou holdingovou společností skupiny PPF, na jejíž úrovni jsou přijímána strategická rozhodnutí týkající se činnosti celé skupiny, je společnost PPF Group N.V. se sídlem v Amsterdamu.

Kontakt pro další informace:

Alexej Bechtin
    Tiskový mluvčí PPF