Vážený uživateli, je nám líto, ale Váš prohlížeč nepodporuje plné zobrazení webu. Doporučujeme Vám přejít na jeho aktuálnější verzi (MS Edge) nebo na některý z nejčastějších prohlížečů (Chrome, Firefox, Safari).

PPF má nové hlavní webové stránky. Moderní obsahový portál slouží jako široce rozevřené digitální okno do dění všech společností Skupiny.

PPF a.s.

18/5/2021 | 2 minuty čtení

Kopírovat odkaz

Cílem nového webu PPF na adrese www.ppf.eu je pravidelně a v souvislostech ukazovat práci, na které se ve Skupině podílí téměř 100 tisíc lidí ve 25 zemích. Nové hlavní stránky nahrazují dosavadní webovou prezentaci, kterou Skupina využívala od května 2015.

„Chtěli jsme vytvořit doširoka otevřené digitální okno do PPF. Díky velkorysému konceptu nový web nabízí přehledné, atraktivní prostředí a vyčerpávající škálu informací pro odbornou i širokou veřejnost, média, obchodní partnery i potenciální zaměstnance,“ říká Ladislav Pflimpfl, který řídí značku PPF i projekt webu.

web PPF

Ve Skupině vnímáme, že sdílení informací a zkušeností s veřejností i odborníky přináší nejen pro ně zajímavá data. Díky vzniklému dialogu a interakci jsou to cenné inspirace a impulzy zpětně i pro týmy v celé Skupině. Taková otevřenost a zájem o společná témata je pro PPF součástí širší diskuse, ke které může Skupina díky znalostem a expertize přirozeně dobře přispět. I to je role, která k rozvíjení našeho dalšího byznysu v Česku i jinde patří.

"Z webu a jeho obsahu je nyní i více zřejmé, jak přemýšlíme, co považujeme za důležité, jaké jsou naše hodnoty a kam jako tým a Skupina směřujeme. Online prezentace PPF musí snést srovnání se špičkovými hráči na světové úrovni. Výhodou nových stránek proti stávajícím je, že umožní sdílet řadu zajímavých projektů, které s partnery ve Skupině i mimo ni rozbíháme kolem témat, jako jsou ekonomické analýzy, umělá inteligence, biotechnologie, big data nebo udržitelné doprava,“ vysvětluje Ladislav Pflimpfl.

Obsah je díky systému vnitřního tagování vzájemně logicky provázán a vede návštěvníka k nahlédnutí do více sekcí webu podle zvolených témat nebo formátů. Nový web přináší prostor pro analytické zprávy a expertní studie, rozhovory a podcasty s profesionály a zajímavými lidmi ze Skupiny. Obsahuje také systém pro odběr tiskových zpráv pro novináře či aktuálních sdělení pro veřejnost a investory. Vzhledem k objemu aktivit je nemalý prostor věnovaný oblasti projektů korporátní společenské zodpovědnosti (CSR). Zejména se nový web v tomto věnuje podpoře vzdělávání a komunit, ve kterých PPF působí, a nadační práci Skupiny.

Na novém webu pracoval od loňského podzimu tým oddělení komunikace PPF a vývojáři z agentury SYMBIO Digital. Web umožňuje spravovat a sdílet obsah v multimediálních formátech přes uživatelsky přívětivý redakční systém a zohledňuje potřeby uživatelů mobilních prohlížečů.

Sdílet na sociálních sítích

Kopírovat odkaz