Stahuji

Alexej Bechtin mluvčím PPF
    05/09/2007

Novým tiskovým mluvčím PPF a.s. je od září 2007 Alexej Bechtin (46). Před příchodem do skupiny PPF působil ve funkci tiskového mluvčího a manažera externí komunikace Plzeňského Prazdroje.

Absolvent fakulty žurnalistiky Univerzity Karlovy a fakulty žurnalistiky Moskevské univerzity pracoval jako novinář, tlumočník a překladatel. Od poloviny 90. let se věnuje oboru Public Relations a komunikace, nejdříve v česko-belgické agentuře Interel, později v předních českých a slovenských firmách se zahraniční účasti. Od roku 2000 pracoval v tiskovém oddělení Philip Morris ČR, od roku 2002 byl manažerem komunikace Plzeňského Prazdroje. V letech 2006-2007 strávil rok na Slovensku, kde zastával funkci manažera komunikace sesterské firmy Plzeňského Prazdroje, společnosti Pivovary Topvar.

Alexej Bechtin je ženatý a má dceru. Hovoří česky, slovensky, rusky, anglicky a španělsky.

Ke své nové pozici říká: „Věřím, že v práci pro skupinu PPF dokáži uplatnit své zkušenosti a znalost komunikačního trhu v ČR i v zahraničí. Mezinárodní rozsah činnosti a ambiciózní plány dalšího rozvoje skupiny vytváří zajímavý prostor a příležitost také pro oblast komunikace a spolupráce s médii.“

Kontakt pro další informace:

Jiří Hájek
    ředitel komunikace a marketingu PPF a.s.
    hajek@ppf.cz

Alexej Bechtin
    PPF a.s.
    Na Pankráci 1658/121, P.O.Box 28
    Tel.(+420) 224 559 033, Fax (+420) 224 559 222
    Mob. (+420) 725 517 410
    e-mail:bechtin@ppf.cz

Poznámka pro editory:
    Mezinárodní finanční skupina PPF se zabývá pojišťovnictvím, spotřebitelským financováním a poskytuje komplexní služby v oblasti správy majetku. Za 16 let své existence se skupina PPF stala jedním z předních mezinárodních finančních investorů a ke konci roku 2006 spravovala aktiva v hodnotě převyšující 224 mld. korun. PPF a.s. je poradenskou společností v rámci skupiny PPF.

Souhlasím