Stahuji

Do skupiny PPF nastupuje Vojtěch Jirků
    01/09/2006

Od 1.9. je Vojtěch Jirků ředitelem pro strategii lidských zdrojů. Jeho hlavní zodpovědností budou projekty a aktivity týkající se celkového rozvoje organizace, firemní kultury či identifikace a rozvoje talentů ve skupině PPF.

Vojtěch Jirků přichází do skupiny PPF ze společnosti Microsoft. Tam začínal v roce 1997 na pozici Manažera pro přímý marketing v ČR, od roku 1999 byl obchodním ředitelem společnosti Microsoft pro malé a střední firmy v regionu východní Evropa a v roce 2002 postoupil na pozici ředitele pro obchodní operace ve stejném regionu. Až do nynějška pak zastával pozici ředitele pro strategii pro veřejnou správu v regionu Evropa, Blízký Východ a Afrika, ve které se zabýval tím, jak mohou informační technologie přispět k řešení otázek jako je nezaměstnanost nebo akcelerace ekonomického růstu a zvýšení konkurenceschopnosti jednotlivých zemí.

Ke své nové pozici říká:
    „Věřím, že schopnost společnosti využít talentu a lidského potenciálu je dlouhodobě tou největší konkurenční výhodou na dnešním globálním trhu. Skupina PPF má ve svých řadách stovky a tisíce skvělých profesionálů a já se velice těším na příležitost pracovat s nimi na jejich dalším osobním rozvoji a růstu. Láká mě samozřejmě také možnost využít svých zkušeností z prostředí nadnárodní společnosti a přispět ve skupině PPF k dalšímu budování podobně úspěšného globálního týmu.“

Poznámka pro editory
    Mezinárodní finanční skupina PPF spravuje aktiva v hodnotě více než 10 miliard USD. Skupinu tvoří například Česká pojišťovna, Penzijní fond ČP, skupina Home Credit a specializované společnosti zabezpečující komplexní servis spojený se správou majetku. PPF rozvíjí své aktivity v regionu střední a východní Evropy, na Ukrajině, v Kazachstánu, v Číně a ve Vietnamu a je vlastníkem řady finančních institucí, které v oblasti svého působení patří k nejvýznamnějším.

Pro další informace kontaktujte:

Dita Fuchsová
    tisková mluvčí PPF