Stahuji

Evžen Hart posiluje vedení skupiny PPF
    04/01/2006

Novým členem vrcholového vedení skupiny PPF zodpovědným za lidské zdroje a vztahy s veřejností se od 1. ledna 2006 stal Evžen Hart, dosavadní Group Managing Director reklamní skupiny Ogilvy Group.

Skupina Ogilvy Group, poskytující služby v oblasti reklamy a komunikace, se skupinou PPF dlouhodobě spolupracuje.

Evžen Hart ke svému příchodu do PPF říká:
    „Chtěl bych využít své dosavadní zkušenosti nabyté dlouholetou prací v oblasti komunikace a řízení lidí. Lidé jsou největším bohatstvím každé firmy. Mým cílem je ve skupině PPF nastavit maximálně efektivní práci s lidskými zdroji a posílit pozitivní vnímání skupiny PPF a všech jejích dceřiných společností nejen v ČR, ale i ve všech zemích, kam PPF expanduje.“

Finanční skupina PPF úspěšně spravuje aktiva v hodnotě přibližně 200 miliard Kč. Skupinu tvoří například Česká pojišťovna,Penzijní fond ČP, Home Credit, PPF banka, eBanka a specializované společnosti zabezpečující komplexní servis spojený se správou majetku. PPF rozvíjí své aktivity v regionu střední a východní Evropy a v Číně a je vlastníkem řady finančních institucí, které v oblasti svého působení patří k nejvýznamnějším.

Pro další informace kontaktujte:

Dita Fuchsová
    ředitelka marketingu a komunikace PPF a.s.
    Tel.: (+420) 224 559 033
    E-mail: fuchsova@ppf.cz