Stahuji

Finanční výsledky PPF banky za tři čtvrtletí 2015
    06/01/2016

„Hlavní ukazatele potvrzují růstový trend i ve třetím čtvrtletí. Bilanční suma  se meziročně navýšila o 13 % na 128 miliard korun a čistý zisk se za prvních devět měsíců zvýšil o téměř 80 % na 1,16 miliardy korun. K  výraznému nárůstu zisku přispěl hlavně výsledek z finančních operací.“ Petr Jirásko, generální ředitel

Vybrané ukazatele za leden až září 2015:

• Bilanční suma (k 30. 9. 2015): 128,463 mld. Kč
    • Čistý zisk: 1 160 mil. Kč
    • Úvěry klientům: 28 546 mil. Kč
    • Klientské vklady: 89 041 mil. Kč
    • Rentabilita vlastního kapitálu (k 30. 9. 2015):  téměř 26 % při hodnotě kapitálové přiměrenosti na celkový kapitál 14,84 %.

Souhlasím