Stahuji

PPF bude vydávat regionální týdeníky, doplní je zpravodajstvím na Internetu
    15/04/2009

Společnost PPF Media, součást skupiny PPF, oznamuje, že zahájí v červnu letošního roku vydávání regionálních týdeníků a webových zpravodajských stránek ve vybraných okresech České republiky. Síť regionálních médií vzniká v rámci mediálního projektu PPF, který zahrnuje také Mezinárodní školicí středisko pro multimédia v Praze.

Pod názvem Naše adresa začne v první vlně vycházet několik týdeníků v severních Čechách a na střední Moravě. Tištěné noviny doplní síť webových stránek věnovaných jednotlivým regionům a obcím.

Ladislav Bartoníček, akcionář skupiny PPF, uvedl: „PPF má dlouhodobou zkušenost s podnikáním v oblasti médií. Jako investor, který dokázal, že umí o aktiva pečovat, ale zároveň je budovat na zelené louce, vidíme v regionálních médiích příležitost.“

Roman Gallo, ředitel pro mediální strategie PPF, zdůraznil: “Věříme, že propojení on-line a tištěných médií představuje budoucnost tohoto oboru. Chceme v praxi dokázat, že to na českém trhu jde. Zkušenosti našeho týmu a podpora PPF znamenají dobré předpoklady pro úspěšnou realizaci projektu. Mezinárodní školicí středisko v Praze pro něj navíc vytváří pevný základ ve spolupráci s renomovanými partnery ze světa.”

Partnery mediálního projektu PPF jsou Světová asociace novin (WAN), Google a Atex, největší světový dodavatel redakčních systémů.

Kontakt pro další informace:

Alexej Bechtin
    tiskový mluvčí PPF