Stahuji

PPF Real Estate v Rusku vybrala generálního dodavatele moskevského projektu Telecom City
    14/11/2012

Stáhnout soubor PDF

PPF Real Estate Russia oznamuje další etapu v rozvoji svého developerského projektu Telecom City v Rusku. Společnost podepsala smlouvu s generálním dodavatelem stavby, mezinárodní skupinou Renaissance Construction. Cena díla a další detaily transakce nebudou po dohodě obou stran zveřejněny.

Tomáš Laštovka, investiční ředitel společnosti PPF Real Estate Russia, uvedl: „V náročném výběrovém řízení jsme vybrali Renaissance Construction. Tato firma, v čele s viceprezidentem Irfanem Kaya, nám nabídla atraktivním komerční podmínky realizace projektu a optimální termíny. Její bohaté zkušenosti s výstavbou velkých kancelářských komplexů v Rusku jsou pro nás rovněž další garancí realizace projektu.“

Základní data o projektu s pracovním názvem Telecom City:

• Nachází se 2 km od moskevského silničního okruhu, směr Kyjev a letiště Vnukovo (8 km); očekávané otevření stanice metra v těsné blízkosti objektu je v r. 2014
    • Celková plocha pozemku 45 ha, předpokládaná pronajímatelná plocha 420000 m2 (ve 4 etapách)
    • První etapa zahrnuje 126 000 m2, z nichž 90 000 m2 je již pronajato, především telekomunikační společností Rostelekom
    • Plánované dokončení první etapy projektu: 1Q/2014
    • Inovativní architektura, kreativní design a ekologicky šetrné technologie navrženy pro objekt mezinárodním architektonickým studiem Ciglеr Marani Architects.

Souhlasím