Stahuji

Tomáš Spurný odchází ze skupiny PPF
    26/02/2009

Skupina PPF oznamuje, že Tomáš Spurný po vzájemné dohodě s akcionáři opouští pozici předsedy představenstva PPF a.s., hlavní poradenské společnosti celé skupiny PPF. Ke konci února odchází Tomáš Spurný z vrcholového vedení PPF za novými kariérními výzvami.

„Jménem akcionářů bych rád Tomáši Spurnému poděkoval za jeho nepřehlédnutelný podíl na transformaci Skupiny PPF v byznys developera, jenž bude napříště zaměřen na tři specifické obchodní profily: retailové finanční služby, investice typu private equity a projekty v oblasti realit. Profesní zkušenosti Tomáše Spurného, ať už z finančního či korporátního managementu, rovněž přispěly k tomu, že se Skupině adaptovala na podmínky světové ekonomické recese výrazně hlouběji a mnohem dříve než jiní“, uvedl Jiří Šmejc, akcionář PPF.

„Vážím si možnosti, kterou jsem dostal od akcionářů PPF, realizovat kroky, jež zásadním způsobem a dlouhodobě předurčují obchodní činnost a orientaci Skupiny. Cením si všech nových zkušeností, které jsem přitom získal a které mne bezesporu profesně obohatily“, uvedl Tomáš Spurný.

Kontakt pro další informace:

Alexej Bechtin
    tiskový mluvčí PPF