Stahuji

Zveřejnění detailních výsledků povinné nabídky převzetí akcií O2 CR
    07/07/2014

PPF Arena 2 B.V., která je součástí skupiny PPF, oznamuje výsledky povinné nabídky převzetí ve vztahu k akciím vydaným společností O2 Czech Republic a.s. (O2 CR).

Na základě povinné nabídky převzetí uveřejněné dne 2. 6. 2014, jejíž doba závaznosti skončila 30. 6. 2014, PPF Arena 2 B.V. nabyla celkem 22 596 351 akcií O2 CR se jmenovitou hodnotou 87 Kč. Ty dohromady představují cca 7,159% podíl na základním kapitálu O2 CR a 7,284% podíl na hlasovacích právech.

S ohledem na počet nabytých akcií a získaný podíl na hlasovacích právech a základním kapitálu O2 CR nebyly splněny podmínky pro vznik dodatečné nabídkové povinnosti.

PPF Arena 2 B.V. obdržela v průběhu doby závaznosti nabídky převzetí akceptace ve vztahu k celkem 50 815 238 akciím O2 CR, reprezentující cca 16,099% podíl na základním kapitálu a 16,380% podíl na hlasovacích právech. Nicméně vzhledem k závažným formálním nedostatkům některých akceptací učiněných v rozporu s nabídkovým dokumentem, byla PPF Arena 2 B.V. nucena akceptace ve vztahu k celkem 28 218 887 akciím O2 CR odmítnout a tyto akcie nenabyla.

Oznámení
    Po vypořádání převodu akcií dne 14. srpna 2014 nabyla PPF Arena 2 B.V. celkem 22 509 645 akcií Společnosti, které dohromady představují 7,131% podíl na základním kapitálu Společnosti a (s ohledem na vlastní akcie v majetku Společnosti) 7,256% podíl na hlasovacích právech ve Společnosti.

Souhlasím